Akció!

Andreas von Rétyi: George Soros

1.00 out of 5 1 vásárlói értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

3790 Ft 2990 Ft

Vásárolja meg kedvezményesen, bevezető áron a Németországban már óriási sikernek örvendő, Magyarországon pedig a PestiSrácok.hu kiadásában most megjelent Soros Györgyről szóló portrékötetet, az Andreas von Rétyi által mesterien megírt “George Soros: A multimilliárdos globális hálózata és az általunk ismert világ vége” című művet.
A német szerző több mint kétszáz oldalon bizonyítékokkal alátámasztva, számtalan hivatkozással mutatja be, hogy a nemzetközi spekuláns milyen roppant arzenállal bír a világ menetének befolyásolására, a különböző nemzetek belpolitikájába való beavatkozásra és legitim kormányok megdöntésére.
Mi Soros célja?; Milyen durva és kettős játékot játszik? Miért akarja Európát gyengíteni az általa is katalizált migránskrízissel? Miként robbant ki kormányellenes tömegtüntetéseket? – ezeket a kérdéseket is tárgyalja a könyv, amely a Soros-elleneseknek és a Soros-pártiaknak egyaránt szól.

Általános Szerződési Feltételek

Tisztelt Olvasónk! Andreas Von Rétyi: George Soros című oknyomozó portrékötetének kiadója a GerillaPresS Lapkiadó és Médiatanácsadó Kft. (1203 Budapest, Vizisport u. 23/B), amely a PestiSrácok.hu portál alapítója és az Ön szerződő partnere is ebben a vásárlásban.
A GerillaPresS Kft. az Ön adatait zártan kezeli, harmadik fél részére semmilyen okból nem adja ki, az adatokat a törvényi határidőn túl nem tárolja, azokat megsemmisíti. Az on-line fizetési platformunkat Magyarországon bejegyzett és engedéllyel működő szolgáltatók, a PayPal és a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt tevékenykedő Barion Payment Zrt. üzemelteti.
A GerillaPresS Kft. az Ön kifizetett megrendelését Magyarországon 5 naptári napon belül zárt, vízhatlan borítékban levélküldeményként postára adja. A levélküldemény jellegéből adódóan 1 tétel postaköltség csak 1 db kötet postára adását teszi lehetővé, így ha több könyvet rendel, minden egyes tétel után felszámítjuk a postaköltséget. Ha ettől eltérő, határon túli kiküldést szeretne, kérjük egyeztessen Sánta Annamária kolléganőnkkel a [email protected] e-mail címen!
Személyes átvételre korlátozott számban a PestiSrácok.hu Budapest, VI. kerület Andrássy út 126. alatti szerkesztőségében van lehetőség a [email protected] címen történt előzetes időpont egyeztetés alapján.
A GerillaPresS Kft. az Ön által megfizetett összeg erejéig teljes körű garanciát vállal a könyv határidőn belüli célba juttatására, leszámítva a küldemény át nem vételéből eredő kárigényt. Utóbbi esetben is mindent megteszünk az ismételt kipostázás és a kötet eljuttatása érdekében az Ön számára.

Internetes platformunkon egy megrendelő számára legfeljebb 10 db kötet vásárlását tesszük lehetővé, nagyobb tétel megvétele érdekében kolléganőnk segítségével kérjük vegye fel a kapcsolatot nagykereskedő partnerünkkel a [email protected] e-mail címen!

Köszönjük megrendelését!

Kategória: Címke:

1 review for Andreas von Rétyi: George Soros

  1. 1 out of 5

    LEHETSÉGES, HOGY SOROS GYÖRGY ÁLDÁSOS TEVÉKENYSÉGÉNEK “IS” KÖSZÖNHETJÜK AZ ELŐZŐ,ROSKADOZÓ RENDSZER “MEGSZŰNÉSÉT” ?

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé.