Kálmán Olga, Gyurcsány egyik megmondóembere a minap kiosztotta az igazságügyi minisztert, mert szerinte Varga Judit nem tud spárgát pucolni. Igen, jól olvassák: spárgát pucolni. A Demokratikus Koalíció erkölcsi magasságokban szárnyal. Ám hiába keresi a kákán is a csomót Kálmán Olga, a közismert Michelin-csillagos chéf videójából is kiderült, hogy bizony Varga Judit “jogosan” pucolja meg a zöld spárgát.
Ha nem a saját szememmel látom nem hiszem el -szoktuk ugyebár mondani. Így vagyunk egy ideje a baloldali politikusok tevékenységével is, ám az elmúlt napokban sikerült saját magukat is felülmúlniuk, mostanában ugyanis végre kijöttek a kutya és macskaházakból és a legújabb kampányterepük a konyha. A minap Varga Judit igazságügyi miniszter közösségi oldalán osztott meg egy képet arról, hogy
Magyarország igazi spárgatermesztő nagyhatalom, Európa-szerte népszerű a magyar spárga.
Az igazságügyi miniszter egy képet is posztolt, amin épp spárgát pucol. Feltehetően ezzel hívta fel magára a bukott műsorvezető – a sok éves “függetlensége” után már a DK csapatát erősít -Kálmán Olga figyelmét, aki a bejegyzésre reagálva úgy fogalmazott:
És akkor még nem is beszéltünk a gyümölcs-, hús-, étolaj-, tojás árakról ….. Varga Judit a minap azzal büszkélkedett, hogy „Magyarország igazi spárgatermesztő nagyhatalom, Európa-szerte népszerű a magyar spárga”. Igazán büszkék lehetünk a magyar spárgára, no meg az árára is. (Múlt héten még 2 ezer forint fölött is volt egy fél kilós csomag).
Kálmán azt is hozzátette:
A magyar spárgával persze nincs semmi baj, egészséges is, finom is. Isteni köretnek, levesnek. Csak éppen a legtöbb magyar család számára ilyen áron elérhetetlen.
A tévésből lett gyurcsányista politikus a poszt végén még megpróbált odaszúrni Varga Juditnak és “felvilágosította” hogyan kell spárgát pucolni.
Ja, és egy apró jótanács: a zöldet nem szoktuk hámozni, csak le kell törni a fás végét!
Kálmán Olga azonban megint tévedésben van vagy jobban ért az ételekhez, mint Széll Tamás, Michelin-csillagos chéf, amit kétlünk. A Bocuse d’Or szakácsverseny döntőse ugyanis egy videóban mutatja be, hogy igenis meg kell pucolni a zöld spárgát is, ahogyan azt Varga Judit is tette. A mondás úgy tartja: a suszter maradjon a kaptafánál. Mi is ezt javasoljuk Kálmán Olgának.
Forrás és kiemelt kép: Facebook
Facebook
Twitter
YouTube
RSS