Tizenkettedik alkalommal tartották meg Fonyódon a kolbászfesztivált, ami hatalmas népszerűségnek örvendett idén is. A kolbászok mellett balatoni borokat és sajtkülönlegességeket is lehetett kóstolni, az élő zene pedig garantálta a jó hangulatot. Már az első napon több mint kétezren látogattak el a fesztiválra, amiről Fonyód polgármestere számolt be stábunknak, ahogyan arról is, hogyan jött az ötlet, hogy kolbászfesztivált rendezzen a település. Az esemény főszervezőjétől pedig megtudtuk, hogy jótékonysági akciót is hirdettek: daganatos gyerekeknek gyűjtöttek a fesztiválon.
Fotó: PS
Facebook hozzászólás
Tgolyó
2022-02-22 at 16:30
Nem volt rajta a szemed azon ,hogy honnan vették elő neked a hurkát,biztosan tavalyi volt , mély hűtött!
A dunántúli kolbászba nem tesznek szamárhúst …te szamár!
ViAM
2022-02-16 at 14:21
Úgy ám! Mindenben a hagyományos, jól bevált a jó. A gyerekeknek, fiatal felnőtteknek gyakran kellene ilyen összejövetelen részt venniük, akár nekik szervezve, eloszlatva ama tévhiedelmet, hogy az állatok a mélyhűtőben stb.stb. “teremnek”. A nagyvárásokból kirajzva remek kikapcsolódásban, új ismeretek felvételében és hasznos, kellemes időtöltésben lehetne részük.
Külz papa
2022-02-16 at 13:24
Egyszer rokonoknál a Dunántúlon kóstoltam hurkát, bűn rossz volt. Nem tudom, kolbászt készíteni tudnak arrafelé?
Orientál
2022-02-16 at 12:54
Ami magyar étel az finom , de nagyon.