szaloncukor
Főszerepben a hagyományos magyar szaloncukor
Egyetlen karácsonyfa sem teljes a szaloncukor, a hagyományos magyar szaloncukor nélkül – írja az About Hungary. A Miniszterelnöki Kabinetiroda által működtetett információs portál angol nyelvű kiadásából az is kiderül: a híres magyar cukrászok saját recepteket készítenek, és ma már sokféle stílusban és ízben gyártják a szaloncukrokat.Csak így érdemes szaloncukrot tesztelni – Megkóstoltuk, hogy nektek már ne kelljen
Karácsony közeledtével gyakran komoly dilemmába ütközünk a szaloncukor terén. Mindannyian tudjuk, hogy melyiket szeretjük, azonban nem mindig tudjuk, hogy melyik milyen. A csomagolásra nem írják rá az adott édesség ízét. Bár egyértelmű, hogy a kék kókuszos, a piros pedig zselés, egy-két csomagolás tartogat néhány meglepetést. Zitával úgy döntöttünk, hogy leteszteljük nektek a szaloncukrokat, így megmentünk titeket egy óriási szénhidrátbombától, de a túlzott mennyiségű cukornak köszönhetően tesztelés közben elszabadult a pokol. Még az operatőr sem bírta nevetés nélkül. Nézzétek meg a teljes videót!Évente közel háromzer-ötszáz tonna szaloncukrot vesznek a magyarok
Évente közel háromezer-ötszáz tonna fogy az egyik legnépszerűbb szezonális termékből, a szaloncukorból, amelynek éves forgalma hétmilliárd forint körül alakul – közölte Sánta Sándor, a Magyar Édességgyártók Szövetségének (MÉSZ) elnöke.Mintegy 3500 tonna szaloncukrot fogyaszthatunk el idén karácsonykor
Mintegy 3500 tonna fogyhat az idén az egyik legnépszerűbb szezonális termékből, a szaloncukorból, a forgalom értéke pedig 6,5 milliárd forint lehet; egyre többen vásárolnak minőségi terméket – közölte Sánta Sándor, a Magyar Édességgyártók Szövetségének (MÉSZ) elnöke.Ajánljuk még












